• 0802-2023

Доклад за цялостен анализ на тенденциите в научните изследвания и развитието на китайския пазар на хартиени опаковки (2022-2028 г.)

Хартиените опаковки са най-употребяваният опаковъчен материал в света. Като типична промишленост със среден поток, нагоре по веригата е главно хартиената промишленост, която осигурява основни хартиени продукти като бяла дъска, хартия с двойно лепило, хартия с покритие и гофрирана хартия, както и химическата промишленост и индустрията за производство на машини, която осигурява мастило и печат оборудване и т.н., докато надолу по веригата са електронни и електрически уреди, тютюн, храни и напитки, лекарства и други индустрии за крайно потребление. Областта на приложение е много широка.

• 0501-2023

Изберете правилната кутия, за да изглежда страхотно вашият подарък за Свети Валентин

За да направите незабавно подаръка за Свети Валентин да изглежда страхотно, просто погледнете най-добрите дизайнерски, луксозни и технологични пакети в света... Обобщете някои характеристики от тях и ги имитирайте. Знам, че времето ви е ценно, затова си позволих да ви помогна да обобщите, тоест три ключови думи: минимализъм, контраст, сива скала.

• 3101-2023

Пластмасови опаковки

Пластмасова опаковка означава да се използва пластмасова опаковка. Пластмасата е синтетична или естествена полимерна смола като основен материал. Вид материал, който е ковък при определена температура и налягане с добавяне на различни спомагателни вещества и може да се фиксира във форма, когато се охлади. Молекулите на естествена или синтетична полимерна смола в разтопено състояние и около равномерното разпределение на молекулите на добавките на процеса, наречен пластификация, е достигнал този процес, наречен е пластифициран, не е достигнат, все още не е пластифициран. Пластмасовите опаковки са един от четирите основни материала в опаковъчната индустрия: хартията и картонът представляват 30%, пластмасата 25%, металът 25%, стъклото 15%.

• 0812-2022

Потенциалът за оценяване на индустрията за печат на цветни опаковки

Потенциалът за оценяване на индустрията за опаковане и печат на цветни кутии: точно се дефинира като сгъната хартиена кутия и цветна фина гофрирана кутия, изработена от пластмаса, картон и велпапе. Има характеристиките на леко тегло, преносимост, широк източник на суровини, опазване на околната среда и фин печат. Понастоящем в света, особено в развитите страни, определението за опаковки с цветни кутии е много ясно, включително опаковки за храни, вино, лекарства, ежедневни/козметични продукти, тютюневи изделия, електронни продукти и други опаковки от хартиени кутии принадлежат към категорията на " цветна кутия" опаковка. В световен мащаб, въпреки силното предизвикателство на пластмасовите опаковки, индустрията на цветните кутии все още се разраства стабилно, а китайският пазар е жизнен, превръщайки се в ярка точка в растежа на световния пазар на картонени опаковки.

• 1811-2022

Фабрична цветна кутия по поръчка кажете сбогом на посредника

Щастлив Опаковка е професионално производство и продажба: цветни кутии, цветни кутии, кашони и друг печат и обработка в едно от големите опаковъчни предприятия. През годините компанията се придържа към почтената, прагматична, иновативна, ефективна бизнес философия; И концепцията, технологията като ръководство; Качеството е гарантирано; Обърнете внимание на оформянето на собствената култура на предприятието и подобряването на функцията за обслужване, така че ние и клиентите на автомобилите, домакинските уреди, храните, лекарствата, ежедневните нужди и други клиенти от индустрията да поддържаме дългосрочни добри отношения на сътрудничество!

• 2710-2022

Много е важно да се контролира температурата на мократа и мека гофрирана линия в дъждовния сезон

За решаване на проблема с мокрото и меко велпапе, в допълнение към най-директния и ефективен метод за замяна на високоякостната керемидена хартия, чиято повърхностна абсорбция на вода е по-малка от 40 g/m2 (60S), засилване на контрола на температурата в Процесът на производство на велпапе също има очевиден ефект. Чрез контролиране на температурата съдържанието на вода в гофрираната хартия може да се регулира и времето за втвърдяване на пастата може да се контролира, така че да се постигне целта за контролиране на скоростта на адхезия и твърдостта на гофрираната хартия. Следователно контролът на температурата е много важна връзка в процеса на производство на гофрирана хартия, а не безгрижна

• 1910-2022

Изберете правилната кутия, за да направите подаръчните кутии за Свети Валентин моментално да се открояват

За да направите подаръците за Свети Валентин незабавно да изглеждат страхотно, просто погледнете някои от най-добрите световни дизайнерски дизайни, луксозни стоки и технологични пакети... Някои характеристики могат да бъдат обобщени от тях, за да се имитират. Знам, че времето е ценно, затова се заех да го обобщя за вас и това са трите ключови думи: минимализъм, контраст, сиво

• 0510-2022

Информацията за калориите на хранителните опаковки е грешна!

Етикетите на храните изглежда дават на потребителите цялата информация, от която се нуждаят, така че броенето на калории трябва да е лесно. Но не е толкова просто, тъй като информацията върху етикетите на храните е непълна. Калориите са мярка за наличната енергия. Етикетите на храните ви казват колко калории съдържа дадена храна, но това е нещото - колко калории всъщност усвоявате зависи от това колко сте преработили храната.

• 2809-2022

Материал за печат: Въведете малко знания за материала C1S

В процеса на печатна работа понякога се среща бяла картонена хартия този печатен материал. Така че днес, нека популяризираме съответните знания за C1S материала

• 1509-2022

Фабрика за печат на опаковки, за да ви запознае с дизайна на красива и практична опаковъчна кутия

С промяната на концепцията за потребление на хората, хората вече харесват изящния външен вид на опаковката. Честита опаковка 34/5000 Фабриката за опаковане и печат е предназначена за вкуса на потребителските групи към опаковъчните кутии, всичко според нуждите на клиентите да правят красиви хартиени опаковъчни кутии.

Вземете най-новата цена? Ще отговорим възможно най-бързо (в рамките на 12 часа)

Политика за поверителност