• 0906-2022

Кутия с цветна хартия за печат

Цветна кутия - отнася се до използването на картон и микровелпапе, направени от тези два материала, сгъваема кутия и кутия от микровелпапе. Предприятието, което произвежда кашона, се нарича фабрика за опаковане на цветни кутии, накратко се нарича фабрика за цветни кутии.

• 0106-2022

Дизайнът на формата на опаковката трябва да следва принципите

• 0610-2023

Кутия от гофрирана хартия

Хартиените гофрирани кутии се използват широко за опаковане и транспортиране поради тяхната издръжливост, рентабилност и екологичност. Този документ ще обсъди производствения процес, предимствата и приложенията на хартиените гофрирани кутии.

• 0903-2022

Какъв е техническият стандарт за висококачествена картонена опаковка?

Опаковката на хартиената кутия обикновено използва материала, за да бъде изискан, моделирането е особено изящно, следователно самата опаковка на хартиената кутия също обикновено има определени орнаменти. В същото време широко се използва картонената опаковка. За да се прецени дали една картонена кутия е квалифицирана или не, първото изискване е повърхността да е чиста и равна, без гънки и повреди и без петна и примеси. Шрифтът, моделът трябва да са ясни и правилни, без грешен печат, печат с изтичане, без замърсяване с мастило

• 0906-2023

Когато купувате самозалепващи етикети, какви детайли изискват специално внимание!

Самозалепващо се може да се прилага върху ежедневни нужди, като бутилки и кутии с тоалетни принадлежности; Може да се използва и в областта на логистиката, като етикети върху експресни кашони и опаковъчни торби; В същото време той се използва широко и в големите супермаркети, като етикети с цени на рафтовете на супермаркетите

• 0912-2021

Какви са материалите, използвани при обработката на кашони?

Материали за обработка на опаковки от хартиени кутии често използвани картонена хартия, хартия за яма и фина хартия, които са разделени на няколко категории хартия? Бихме искали да представим хартиената кутия за обработка на често използвани материали.

• 1304-2021

Приложение на твърда кутия

Сред различните форми на хартиени опаковки бързо се развиха твърдите кутийни опаковки. Той се използва широко в тютюна, храните, медицината, ежедневните химикали и други области, свързани с информацията за живота на хората, и търсенето все още се разширява. В Съединените щати 80% от заводите за печат на опаковки планират да преминат към производство на цветни кутии за опаковки, докато в Китай то расте бързо с годишен темп от 18%.

• 1204-2021

Тенденцията на развитие на опаковките на хартиените продукти

Всички видове опаковки от хартиени кутии се използват във всички аспекти на човешкия живот и производство. Дизайнът на производителността и дизайнът на декорацията на хартиени продукти, картонени опаковки, гофрирани кутии се превърнаха в посоката на развитие на продукта в индустрията.

• 0604-2021

Видове и използване на опаковъчна хартия

Опаковъчната хартия може да бъде разделена на обикновена опаковъчна хартия, специална опаковъчна хартия, етикетна хартия, маслоустойчива опаковъчна хартия и влагоустойчива опаковъчна хартия

Вземете най-новата цена? Ще отговорим възможно най-бързо (в рамките на 12 часа)